A hÁz legyen Veled!

Napelemtől az intelligens otthonig minden egy helyen.

A hÁz legyen Veled!

Napelemtől az intelligens otthonig minden egy helyen.

Napelem

Villanyszámla nélkül, gázszámla nélkül, határok nélkül

Valahányszor kézbe kapod a villanyszámlát, vagy a gázszámlát, biztosan felmerül benned, milyen jó lenne egy olyan világban élni, ahol:

  • az energia ingyenes
  • az energia nem függ semmilyen költséges közműhálózattól, beszállítótól, szolgáltatótól
  • az energia tiszta és környezetkímélő
  • az energia soha nem fogy el

A napenergia ilyen: rendelkezik a fent felsorolt összes jó tulajdonsággal. Hasznosítása mindenki számára hozzáférhető napelemes rendszerek segítségével történik. Képes annyi energiát szolgáltatni, amivel bárki előállíthatja energiaszükségletét.

Felújtás alatt lévő ház napelemrendszerrel - TwinCable Kft.

Mindent tudunk a napelemes rendszerekről!

A Twin Cable nem csak értékesít, hanem kulcsrakész, egyéni igényeket kielégítő napelemes rendszereket szállít az ügyfeleinek. Levesszük az ügyintézés terhét a válladról. A tervezéstől az engedélyeztetésen át a kivitelezésig mindent elvégzünk. Folyamatosan kapcsolatban állunk az ügyfeleinkkel, szakembereink teljeskörű tájékoztatást nyújtanak. Önnek ki sem kell mozdulnia az otthonából.

Mennyire bonyolult egy energiatető felépítése?

Egy energiatető felépítése rendkívül gyors és egyszerű. Mivel csakis minőségi napelemekkel foglalkozunk, a vízelvezetés biztosított – kizárólag fagyásálló és tűzálló rendszereket építünk ki. Mivel a tetőhéjat nem törjük át, nem befolyásolja a tető élettartamát sem.

A Twin Cable az ország egész területén dolgozik – nem számít a távolság.

Cseréptető napelemrendszerrel - TwinCable Kft.

Ami egy szempillantás alatt készül el, annak is ki kell állnia az idő próbáját

Napelemeink kiemelt tanúsítványai garantálják a hosszú és problémamentes működést. Rendszereink teljeskörű termékgaranciával és teljesítménygaranciával érkeznek.

Mindez szép elméletben, de mennyibe kerül?

Az emberek többsége általában azért idegenkedik a napelemes rendszerektől, mert:

  • drágának találja, bár gyakran nincsenek is pontos információi
  • úgy gondolja, a befektetés csak a távoli jövőben fog megtérülni, amit ő már nem fog tudni kiélvezni

A Twin Cable tudja a megoldást

Többféle finanszírozási lehetőség közül választhatsz (vállalkozásodnak, szervezetednek pályázati forrás, lakossági célra államilag támogatott hitelkonstrukció érhető el), ezekről tájékoztatást nyújtunk, szükség esetén teljes pénzügyi finanszírozási tervet dolgozunk ki. Szakembereink mindig az adott helyzethez alkalmazkodva ajánlják a legelőnyösebb megoldást.

Hogy is néz ki ez a gyakorlatban?

Ha egy alaprendszerben gondolkodunk, amelyik kiváltja a villanyszámlát (vagyis a beüzemeléstől kezdődően többé nem kell villanyszámlát fizetned), annak a megtérülése kb. 8 – 10 év alatt valósul meg. Ha ez az idő túl soknak tűnik, vagy megtakarításaidat nem akarod erre fordítani, esetleg nincs rá pénzed, választhatsz olyan finanszírozási megoldást, amit 4-5 év alatt gyakorlatilag 0%-os kamatos hitellel ki lehet fizetni.

Zsindelyes tető napelemrendszerrel - TwinCable Kft.

Működjön a Te házad is ingyenes energiával!

Azon vagyunk, hogy megkönnyítsük, jobbá tegyük az életed. Pontos, precíz, megbízható munkát végzünk versenyképes árakon. Csapatunk legfőbb erőssége, hogy ügyfélorientált.

Több száz referenciamunkával tudjuk alátámasztani, hogy minden beruházást egyediként kezelünk, ezért a legoptimálisabb megoldást tudjuk nyújtani. Semmilyen kockázatot nem kell vállalnod, a munkánkra és a beépítésre kerülő eszközökre hosszútávú garanciát biztosítunk.

Egy ingyenes energiával működő ház már nem pusztán egy élettelen kocka. Sokkal több annál. A technológiának köszönhetően jelentősen megnöveli a benne élők életminőségét. Ez tükröződni fog a ház értékén is. Egy napelemes rendszer kiépítése nem kiadás, hanem beruházás.

Jól hangzik?

Nézz szét a termékeink között!